PRIVACY VERKLARING

PRIVACYVERKLARING Bikeloq.com

23 mei 2018

Je privacy is voor Bikeloq.com van groot belang. Ik hou me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes zal gebruiken. De gegevens die ik verwerk, zijn alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan mij doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel.

In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik binnen de online omgeving van mijn webwinkel https://www.Bikeloq.com allemaal doe met de informatie die je aan mij doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die ik gebruik om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen. Hieronder leg ik uit met welke bedrijven ik samenwerk.

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:

  • betaalprovider Mollie B.V. of betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen
    Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van mij over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling. Wanneer je kiest voor betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen, dan wordt de betalingsbevestiging via de pinautomaat naar jouw e-mailadres doorgestuurd. Dit e-mailadres wordt NIET opgeslagen voor andere doeleinden en wordt daarom ook niet opgeslagen.
  • verzend/bezorgdienst DPD
    Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van DPD. Het uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van DPD. Het is daarom voor mij noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met DPD te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, dus het bezorgen van jouw pakket.
  • webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
    De webwinkel is ontwikkeld met software van Mijnwebwinkel. Als je een bestelling plaatst hebben ik je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Alle gegevens worden beveiligd verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor mijn administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun je me vragen stellen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weten dat je tevreden bent met mijn reactie.

SOCIAL MEDIA
In mijn webwinkel zijn socialmediabuttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben.

GOOGLE ANALYTICS
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkingsovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat ze mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

WIJZIGINGEN IN MIJN PRIVACYVERKLARING
Wanneer mijn webwinkel wijzigt of wanneer een partner wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JOUW GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van je heb, kun je altijd contact met me opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weten dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Bikeloq.com

Zwarte Molenstraat 15 , 9240 Zele

Onze uren
08:00 AM – 18.00 PM
Maandag tot Zondag

Contacteer ons

Email: info@bikeloq.com